diensten

Gespecialiseerd In Verbouw En Renovatie Van Onroerend Goed Voor Particulieren En Ondernemers

Aanbouw & Verbouw

Ons bouwbedrijf biedt een scala aan diensten voor het plaatsen van een aanbouw of het verbouwen van uw woning. Wij werken samen met de klant om hun wensen en eisen in kaart te brengen en een passend ontwerp te creëren.  Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een groot project, wij hebben de kennis en ervaring om uw droomwoning te realiseren.

Wilt u meer weten over onze diensten voor verbouwingen of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Renovatie & Restauratie

Renovatie richt zich op het verbeteren of vernieuwen van bestaande gebouwen, terwijl restauratie zich richt op het behouden en herstellen van historische panden en monumenten. Onze renovatiediensten omvatten onder andere het vervangen van dakbedekking, het vernieuwen van elektriciteit en sanitair, het isoleren van de woning en het plaatsen van nieuwe ramen en deuren.

Onze restauratiediensten richten zich op het behouden van historische waarden en het herstellen van de oorspronkelijke staat van het pand. Dit kan bijvoorbeeld het herstellen van originele details en ornamenten, het vervangen van beschadigde elementen of het aanbrengen van een nieuw dak. Wij kijken graag samen naar hoe de restauratie volledig naar wens kan worden uitgevoerd.

services-tabs-139154408

Bedrijven

Naast onze werkzaamheden voor particulieren zijn wij ook werkzaam voor het bedrijfsleven. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, winkel, fabriek of ander type gebouw, wij hebben de kennis en ervaring om uw bedrijfspand aan te passen aan uw specifieke wensen en eisen. Wilt u meer weten over onze diensten voor verbouwing van bedrijfspanden of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

services-tabs-139154408

Nieuwbouw

Naast onze diensten verbouw, renovatie en restauratie zijn wij ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op.

services-tabs-139154408